η καλλιτεχνική πινελιά των διακοπών σας...

Kατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πολλά αξιοσημείωτα φεστιβάλ διοργανώνονται στην Χαλκιδική. Ανακαλύψτε το ετήσιο φεστιβάλ της Κασσάνδρας – Σίβηρης, που διεξάγεται στο γραφικό υπαίθριο θέατρο της Σίβηρης. Απολαύστε τις πολυάριθμες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, καθώς και πολλές διάσημες καλλιτεχνικές παραστάσεις. Εμπνευστείτε από την μουσική και το θέατρο και δώστε στις διακοπές σας μια καλλιτεχνική πινελιά.

γνωρίστε το μοναδικό φεστιβάλ Σαρδέλας στην Χαλκιδική
Oι σαρδέλες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ψάρια στην Ελλάδα. Οι Έλληνες τις αγαπούν και έτσι κάθε Ιούλιο στην Χαλκιδική διοργανώνεται το φεστιβάλ της Σαρδέλας. Το φεστιβάλ διεξάγεται στα Νέα Μουδανιά για μία ολόκληρη εβδομάδα, όπου μπορείτε να παρευρεθείτε σε διάφορες συναυλίες και εκδηλώσεις. Την τελευταία ημέρα θα βρείτε μια μεγάλη υπαίθρια αγορά στο κέντρο τς πόλης, όπου οι άνθρωποι μαζεύονται και γλεντούν. Ψητές σαρδέλες και κρασί προσφέρονται δωρεάν σε όλους και οι εορτασμοί κρατούν μέχρι το πρωί.

gνωρίστε τα φεστιβάλ του Sani
To Sani Gourmet είναι ένα ετήσιο γαστρονομικό φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε Μάιο, συγκεντρώνοντας μερικούς από τους καλύτερους σεφ από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, μαζί με ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους σεφ. Κάθε χρόνο οι σεφ δημιουργούν σύγχρονα και απολαυστικά πιάτα που εκπλήσσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ διοργανώνονται επίσης σεμινάρια, workshops και νύχτες γευσιγνωσίας κρασιού.
Εδώ και 25 χρόνια, το Sani Festival, που πραγματοποιείται κάθε Ιούλιο, ενώνει τον τουρισμό με την τέχνη, προσελκύοντας τόσο Ελλήνες όσο και ξένους τουρίστες. Απολαύστε το καλοκαιρινό φεστιβάλ μουσικής δίπλα στο Sani Woods και να ζήστε μοναδικές καλλιτεχνικές στιγμές κατά τις καλοκαιρινές σας διακοπές στη Χαλκιδική.

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter για να λαμβάνετε άμεσα τις τελευταίες προσφορές και τα νέα μας!