Ανακαλύψτε την κοσμοπολίτικη Κασσάνδρα...

Αναπάντεχος συνδυασμός θάλασσας και βουνού...

Η Κασσάνδρα είναι ένας τόπος ευλογημένος και αποτελεί την πιο δημοφιλή χερσόνησο της Χαλκιδικής. Η Κασσάνδρα είναι ένας επίγειος παράδεισος και προσφέρεται για υπέροχες αποδράσεις με διαδρομές ανάμεσα σε πεύκα, πλάι στις ακρογιαλιές και στις παραδοσιακές πλατείες των γραφικών οικισμών.

Οι χρυσαφένιες αμμουδιές της, οι γραφικοί κολπίσκοι της, τα αριστοκρατικά αρχοντικά σπίτια, τα περίτεχνα χειροποίητα υφαντά, η ξεχωριστή τοπική κουζίνα και το κρασί της, οι αρχαίοι θρύλοι και τα δημοτικά τραγούδια, τα πανηγύρια και οι γιορτές συνθέτουν την 2.500 χρόνων ιστορία της. Ανακαλύψτε τα πολυάριθμα χωριά της και απολαύστε τον ξεχωριστό χαρακτήρα του καθενός. Επισκεφτείτε την Αγία Παρασκευή η οποία φημίζεται για τα ιαματικά νερά και τα λουτρά της, το Παλιούρι, το Πευκοχώρι, την Χανιώτη, το Πολύχρονο, την Κρυοπηγή, και την Καλλιθέα.

Από τη δυτική πλευρά γνωρίστε την Νέα Σκιώνη, την Καλάνδρα, το Ποσείδι με τον χαρακτηριστικό του φάρο, την Φούρκα, την Σκάλα Φούρκας, και την Σίβηρη, στο αμφιθέατρο της οποίας τους καλοκαιρινούς μήνες διοργανώνονται πολιτιστικά δρώμενα που θα σας συναρπάσουν. Ανακαλύψτε επίσης τις ονειρεμένες παραλίες της χερσονήσου με τις χρυσές αμμουδιές και τα κρυστάλλινα νερά, πολλές από τις οποίες είναι βραβευμένες με ‘Γαλάζια Σημαία’.

 

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter για να λαμβάνετε άμεσα τις τελευταίες προσφορές και τα νέα μας!